Προϊόντα
: βιολογικό
: χωρίς ζωικά παράγωγα
: χαμηλής ή μηδενικής περιεκτικότητας σε γλουτένη
: συνεργατικό, συνεταιριστικό ή fair trade
Άλευρα
Αλεύρι Dinkel
Με γλυκιά γεύση και μεγαλύτερη περιεκτικότητα πρωτεϊνών από το κοινό σιτάρι, βοηθά το ψωμί να μην τρίβεται. Αλεσμένο σε παλιό νερόμυλο, χωρίς θερμική επεξεργασία και χωρίς προσθήκη βελτιωτικών φουσκώνει εύκολα. Κατάλληλο για ψωμί, πίτες, πίτσες και γλυκά.
Αλεύρι από μονόκοκκο Ελληνικό (Καπλουτζάς) ολικής
Το μονόκοκκο σιτάρι καλλιεργείται στην Ελλάδα εδώ και 9500 χρόνια και ταυτίζεται πιθανότατα με την αρχαία Ελληνική Ζέα. Δεν επιβαρύνει τον οργανισμό με γλουτένη. Αλεσμένο σε παλιό νερόμυλο, χωρίς θερμική επεξεργασία και χωρίς προσθήκη βελτιωτικών. Κατάλληλο για ψωμί και άλλα αρτοσκευάσματα.
παλιάς ποικιλίας σκληρού σιταριού Λήμνος
προϊόν βιολογικής γεωργίας - Μεγάρχη Τρικάλων
Αλεύρι Ολικής 100% από σκληρό σιτάρι.
Παράγεται σε παραδοσιακό Νερόμυλο. Η μυλόπετρα αλέθει το σιτάρι σε άθερμο περιβάλλον διατηρώντας το σύνολο των θρεπτικών στοιχείων.
Χωρίς συντηρητικά. Α. Κουτσούμπας
Αλεύρι Σκληρόπετρας για όλες τις χρήσεις
Ποικιλία ημίσκληρου σιταριού γνωστή στους αρχαίους Έλληνες. Η γεύση του θυμίζει το παλιό 'γλυκό ψωμί'. Αλεσμένο σε παλιό νερόμυλο χωρίς θερμική επεξεργασία και χωρίς προσθήκη βελτιωτικών φουσκώνει εύκολα. Κατάλληλο για ψωμί, πίτες, πίτσες και γλυκά.
ντόπιας παραδοσιακής ποικιλίας
προϊόν βιολογικής γεωργίας - Μεγάρχη Τρικάλων