
Το περιβόλι της Ειρήνης
Αλεύρι μονόκοκκο, Πέλλας
Περιγραφή
Μαλακό αλεύρι ολικής άλεσης.
ποικιλία Καπλουτζάς
Με ειδικό τύπο γλουτένης, από το αρχαιότερο σιτηρό που καλλιέργησε ποτέ ο άνθρωπος (triticum monococcum, 12.500 χρόνια φυσικής αναπαραγωγής του σπόρου), 22% πρωτεΐνη και πολύ υψηλή διατροφική αξία, σε όλα τα ιχνοστοιχεία και μέταλλα.
Κατάλληλο για άτομα με δυσανεξία στη γλουτένη και δυσκολίες στο γαστρεντερικό.
Κατάλληλο για ψωμί, ζύμη για πίτσα και κρέπες, δεν φουσκώνει εύκολα.
Προϊόν βιολογικής γεωργίας.
Από "Το περιβόλι της Ειρήνης" στο νομό Πέλλας.
Βιολογικό - Bio
Χωρίς Γλουτένη - Gluten Free