Παραγγελίες - Delivery

Παραγγελίες Online και τηλεφωνικά.

Οι παραγγελίες που έρχονται μέχρι τις 15:00 αποστέλλονται συνήθως την ίδια ημέρα. Τα προϊόντα που εμφανίζονται διαθέσιμα προς παραγγελία βρίσκονται σε απόθεμα και αποστέλλονται άμεσα.

Παραγγελίες για προϊόντα μαναβικής, ψυγείου και κατάψυξης (γαλακτοκομικά κ.λ.π.) γίνονται μόνο τηλεφωνικά και παραδίδονται μόνο στις περιοχές εντός Αττικής μέσω του Delivery του Καταλαχού η παραλαβή από το κατάστημα.

*Οι επιστροφές σε προϊόντα ψυγείου και κατάψυξης δεν είναι εφικτές.

Ελαττωματικό Προϊόν
Στην περίπτωση που λάβετε ελαττωματικό προϊόν παρακαλούμε να μας ενημερώσετε εντός 3 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας ώστε να προβούμε σε αντικατάστασή του ή επιστροφή του χρηματικού ποσού που καταβλήθηκε για την αγορά του ελαττωματικού προϊόντος.

Τα μεταφορικά έξοδα σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος επιβαρύνουν το Καταλαχού.


Ακύρωση Παραγγελίας
Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την παραγγελία σας εντός 24 ωρών από την ώρα παραγγελίας τους.
Απαραίτητη προϋπόθεση να μας ειδοποιήσετε τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά σε περίπτωση που επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας. Η επιστροφή χρημάτων γίνεται αφού παραλάβουμε και ελέγξουμε τα προϊόντα (εφόσον έχουν φύγει απο εμάς) και σε κάθε περίπτωση εντός 5 εργάσιμων ημερών, με τον ίδιο τρόπο που πληρώσατε.

Το κόστος επιστροφής των προϊόντων στην περίπτωση ακύρωσης, εφόσον αυτά έχουν παραδοθεί στην εταιρεία Courier, επιβαρύνει τον πελάτη.

Χάρτης διανομών - Καταλαχού Delivery

Αν η περιοχή σας δε βρίσκεται εντός, ενημερώστε μας καθώς το Καταλαχού αναδιοργανώνεται τακτικά, ανάλογα με τις ανάγκες μας. Στις περιοχές που δεν περιλαμβάνονται στις ζώνες Α και Β μπορεί να γίνει παράδοση κατόπιν συνεννόησης με ελάχιστη παραγγελία 50€.